Kyselyn tulokset

8.11.2022

Yhdistyksen tulevaisuudesta tehdyn mielipidetiedustelun tulokset

  12 eri vastausta 
  26% vastasi kyselyyn
  1 vastasi kahteen kohtaan (3 ja 4)
   
00 %1. Haluan yhdistyksen jatkavan ja olen valmis hallitukseen
00 %2. Haluan yhdistyksen jatkavan ja olen valmis jopa puheenjohtajaksi
867 %3. Haluan, että yhdistys jatkaa Räyskälän kyläyhdistykseen sulautuneena, mikäli se kyläyhdistykselle sopii
217 %4. Puolestani yhdistys voidaan purkaa ja lopettaa
325 %5. Muu vaihtoehto, mikä
   
  *  Sulautumisesta kyläyhdistykseen kannattaa keskustella. Mikäli kuitenkin uusia innokkaita löytyy ja päädytään yhdistyksenä jatkamaan, olen valmis hallitukseen. (nykyinen hallituksen jäsen)
  *  Ellei yhdistys jatka itsenäisenä, liittymistä ja hyötyjä Räyskälän kyläyhdistykseen liittymisestä kannattaa selvittää.
  *  Toivoisin yhdistyksen jatkavan, sillä LLLA:lla on jonkinlainen asema kuntaankin päin yhdistyksen aluetta koskevissa asioissa. Samoin yhdistys olisi tarpeen yhteismetsien kanssa käytävässä asioinnissa, sillä useimmat jäsenet ovat yhteismetsien vuokralaisia. Jos yhdistys puretaan, vuokralaisilta katoaa joukkovoima. Kyläyhdistykseen sulautuminen heikentää suhteellisesti mökkiläisten asiaa.
  Lisäksi 1 maili:
  *  Ymmärrän hyvin hallituksen ehdotuksen yhdistyksemme toiminnan muutostarpeista. Myllyjärventien mökkiläisistä puolet on vaihtunut, eikä uusia ole helppo saada mukaan. Ja me ”vanhat” sen kun vanhenemme.Ehdotukseni on, että yhdistyksen lakkauttamisen tilalle yhdistys suosittelee liittymistä joko Lopen vapaa-ajan asukkaiden muodostamaan yhdistykseen tai kyläyhdistykseen, mikäli se on mahdollista. Oman yhdistyksemme ”sulauttaminen” edellämainittuihin ei vaikuta hyvältä.
Jospa keväällä järjestäisimme ”päätösbileet”.
Mukavaa loppuvuotta